Спорт

Бронзови медали за каратеките на „Възход“ от държавното първенство

Бронзови отличия спечелиха състезателите на хасковския клуб „Възход“ на държавното първенство по карате във Велико Търново.

В битката за отличия участваха близо 800 състезатели от 40 клуба в страната. „Възход“ беше представен от четирима състезатели – Ивайла Николова, Никол Язаджиева, Селен Кемал и Павел Стойчев.

В индивидуалната надпревара в категория Ката Ивайла Николова на 13 г. завоюва бронзовия медал. При отборите на Ката в същата възрастова група Ивайла Николова, Никол Язаджиева, Селен Кемал също спечелиха бронзови медали. Павел Стойчев на 14 г. (-52 кг.) на индивидуално Кумите достигна до полуфинал, но загуби битката за бронза.

„Това е първото Държавно първенство за клуба от последните години, в което имаме отличия. Благодарим на децата за положения труд и интензивните тренировки през последния месец, като отчитаме и факта, че всички все още се възстановяваме след загубата на председателя и треньор на клуба Димитър Тренков след тежката катастрофа през ноември миналата година. Участието ни в най-големия турнир в страната и завоюваните отличия ни показват, че пътя и посоката ни е вярна“, казват от клубното ръководство.

Карате

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button