Регион

Още една катастрофа на международния път, автобус удари бус

КатастрофатаСлед жестокия инцидент сутринта, при който загинаха четирима души, още една катастрофа стана днес на международния път за Турция. Този път автобус нацели бус отзад и излетя от пътя.

Инцидентът стана около обяд край хасковското село Върбица. Автобусът с 46 пътници е пътувал по линията Кърджали – София. „Тръгнах да изпреварвам буса пред мен, но в последния момент видях, че мен ме изпреварва бяла кола„, разказа пред Haskofo.info шофьорът на автобуса кърджалиецът Георги Георгиев.

Той веднага се опитал да се върне в лентата си, но ударил отзад буса, изгубил контрол над управлението и излетял от пътя. Паркирал в нива. За щастие не успял да се обърне. Това спасило и живота на пътниците, сред които имаше и 2 деца.

Голям ужас изживяхме. Такава паника настъпи. В такива моменти всеки гледа да спаси собствения си живот“, разказаха паникьосаните хора.

Ранен при инцидента е само шофьорът на буса, който е със счупена ръка. Всички пътници в автобуса, сред които и две деца, са се отървали само с уплаха. Час след катастрофата от фирмата превозвач изпратиха допълнителен автобус, който да вземе пътниците. Част от тях бяха категорични, че ще се върнат обратно по домовете си, другите все пак решиха да продължат пътуването си до София.

Вижте видео репортаж

Катастрофата Катастрофата
Катастрофата Катастрофата
Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.......
.......
07.11.2011 19:27 19:27

Няма какво да кажа вече

Back to top button