Хасково

Кметът подари икона на шампиона Пеев, съветниците решиха да има конкурс за Тролейбусен транспорт – ВИДЕО

Заседанието на хасковския общински съвет започна с аплодисменти за световния шампион от първенството за трансплантирани в Пърт, Австралия и общински съветник Георги Пеев.

Той беше поздравен от председателя на местния парламент Таня Захариева, а кметът Станислав Дечев му подари икона на Св. Георги Победоносец с пожелания за здраве и нови успехи. Пеев благодари и посочи, че най-важна е каузата за извършването на повече трансплантации в страната.

Haskovo.info припомня, че хасковлията спечели златен медал на 100 метра бруст във възрастовата група 40 – 49 г. Пеев е единственият българин с два трансплантирани органа – сърце и бъбрек. Той е и европейски шампион по плуване за трансплантирани в няколко дисциплини.

СесияСлед дебат съветниците приеха предложението на кмета Станислав Дечев да се въведе таван от 70 000 лв. за одобряване на инвестиционен проект за фотоволтаична централа. Целта е да се насърчат инвеститорите и да се олекоти административната тежест.

Общинският съвет даде „зелена“ светлина за провеждането на конкурс за управител на Тролейбусен транспорт. Причината е в изтичането на тригодишния мандат на сегашния управител Албен Манджуков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мима
Мима
28.04.2023 12:38 12:38

Пумака ще бъде управител на тр.транспорт.Нагласено бе хора…

Запознат
Запознат
28.04.2023 13:36 13:36
Отговор до  Мима

Естествено че новият – стар шеф ще бъде отново той ! Чиста формалност е този конкурс, просто за пред хората да има нещо законно а че е нагласено –спор няма. Няма да допуснат други да се явят и остава само един – Албен …. Честито….

хеееее
хеееее
28.04.2023 21:32 21:32

Както са тръгнали „нещата“..в края на октомври Дечев ще връчи и „ключа“ на Хасково на г-н Пеев…хаирлия да е!!!

Back to top button