Хасково

Камбанарията – в надпревара за сграда на годината

КамбанариятаХасковската камбанария ще участва в конкурса „Сграда на годината“ 2011, съобщават от Туристическия информационен център. 30-метровата забележителност ще се конкурира с обекти в  категорията „Сгради със специално предназначение“.

Победителите по отделните категории, както и носителят на приза „Сграда на годината“ се определят от жури от изявени български и международни професионалисти в областта на архитектурата, инвестициите, градоустройството, консултантските услуги и бизнес средите. 

В продължение на две седмици – от 01 до 14 декември всеки желаещ може да даде своя глас за най-забележителната според него сграда в сайта на конкурса. Така ще бъде определена и „Наградата на публиката“. 

Обявяването на отличените сгради и връчването на наградите ще се състои на тържествена церемония в столицата. „Сграда на годината“ се смята за едно от най-престижните събития у нас в областта на строителството и архитектурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button