Хасково

Разбиха група, внесла над 100 000 кутии цигари през Гърция

Цигарите, снимки от МВР101 900 кутии цигари, внесени нелегално от Гърция, са иззети при специализирана операция на хасковските антимафиоти, проведена вчера, съобщават от МВР.

Около 07:00 часа вчера цигарите били внесени през ГКПП „Капитан Петко войвода“ с лекотоварен автомобил “Форд”, управляван от 28-годишен хасковлия. По време на движението си от Гърция до страната ни колата била „осигурявана“ от лек автомобил „Ланча“, шофиран от 38-годишен софиянец. След като минала границата стоката е откарана в хасковска автоборса на бул. „Освобождение“, собственост на 41-годишен мъж.

Цигарите, снимки от МВРДвама свиленградчани били първите, които пристигнали за част от цигарите като ги натоварили на автомобил тип „автовишка“, управляван от димитровградчанин. Антимафиотите изчакали товаренето и пристъпили към задържането на членовете на групата. Сред тях се оказал и 24-годишен мъж от Триград.

Последвали претърсвания в помещенията на борсата и колите на задържаните, където са открити и иззети общо 101 900 кутии цигари без акцизен бандерол. Задържани са общо 7 мъже.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.11.2011 15:58 15:58

Коя е борсата?

Анонимен
Анонимен
09.11.2011 22:28 22:28

на дон цеци,шефа на делена.

Back to top button