Хасково

Шестима ранени при катастрофа, не казват как и къде

МБАЛ - ХасковоМлада жена и петима мъже са с контузни и охлузри рани вероятно след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Шестимата пострадали са потърсили помощ в Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково, но отказали да кажат от къде са нараняванията.

Девойката на възраст 17 години от село Поповец и младежите на 18, 23, 24 и двама на 32 години от селата Стамболово и Поповец са прегледани и освободени за домашно лечение. 

Веднага след това медиците подали сигнал в полицията. Инспекторът, обслужващ района на селата, е извършил проверка. Открил  е в близост до село Зимовина на поляна извън платното за движение два автомобила Фолксваген, собственост на две от пострадалите момчета.

Колите били с видими следи от претърпяно произшествие и следи от преместването им. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата по катастрофата продължават, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Miroslav
Miroslav
09.11.2011 16:17 16:17

ako ne e miumun az shte si odreja glavata ;d

wwwwwwwwww
wwwwwwwwww
09.11.2011 16:25 16:25

Policaite ot Stambolovo mnogo dobre znaqt koi sa ,oba4e se pravqt na 4uknati….Tezi hora mn.dobre sa poznati na vsi4ki-ediniqt ima jalt karton ot psihoto,nqma knijka ,no vinagi si kara kolata,drugiqt sa6to e taka…a be nqmam dumi…Gospod da ni pazi ot tqh…..

Back to top button