Регион

Подменят близо 200 електрически стълба в Хасковска област

Предстои подмяната на 193 електрически стълба в региона, става ясно от постъпило уведомление за инвестиционно предложение до община Стамболово.

То е във връзка с реконструкцията на електропровода „Славяново – Малево – Пясъчево“ и подобект „Славяново – Малево“ от ВЕЦ „Студен Кладенец“ до станция „Харманли“. Възложител е Електроенергийният системен оператор.

За целта на реконструкцията ще се използват съществуващите пътища от общинската и републиканската пътна инфраструктура. Няма да се изгражда нова инфраструктура. Предвидено е всички площи, използвани за временно ползване по време на строителството, да се освободят и възстановят до завършването на обекта. Дължината на трасето е 44,454 км. и представлява хълмист терен.

Ще се работи в землищата на стамболовските села Рабово, Голобрадово, Пчелари, Маджари, Силен, Голям извор и Тънково, крумовградското село Бойник, маджаровските Ръжево и Долно Съдиево, хасковското село Елена и харманлийските Славяново, Иваново и Остър камък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button