Хасково

Бутилка „цъфна“ на светещия шадраван, рушат Ямача

ВандалиНедобросъвестни граждани украсиха светещия шадраван в центъра на Хасково с пластмасовото шише от безалкохолна напитка. То се е намърдало между елементите на светещата топка, алармира заместник – кметът Нели Станева.

„Няма гражданско съзнание“, категорична бе тя и подкрепи коментара си и със състоянието на новоткрития парка на „Ямача“. Чучурите на чешмата до параклиса „Св. Спас“ са счупени. Част от пластмасата по детските люлки също я няма. 

„Причината е, че майките също се люлеят на люлките. Тези съоръжения не са за възрастни“, уточни Нели Станева. Тя допълни, че дори на места липсвали табелките, на които било отбелязано за каква възраст е подходящо съответното съоръжение.

Градската градина също е готова. За да се избегнат разрушителни действия от страна на недобросъвестни граждани там и на „Ямача“ от днес има назначена охрана. „На по-големите обекти можем да си позволим пазачи, но на малките площадки това е невъзможно“, каза заместник – кметът и изрази надежда, че хасковлии ще пазят новите паркове и площадки.

Вандали Вандали

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:(((
:(((
10.11.2011 20:46 20:46

Изроди надрусани! Мозъчната им функция се свежда до това да рушат и да с*рат на метеното!

Константин
Константин
11.11.2011 1:09 1:09

Колко е интересен живота в Хасково! Следваща-та новина може би ще е за изхвърлен фас? 🙂

Анонимен
Анонимен
11.11.2011 9:02 9:02

Малоумни нещастници, не за служавате да сте в този град, твърде е хубав за вас, тръгнете си , идете в София или някъде на по-мръсно място.Нещастници.

Анонимен
Анонимен
11.11.2011 11:11 11:11

Не майките рушат , а тинейджърите,които се друсат и не се контролират от родителите,защото за тях бизнеса им е по важен от децата им.Затова расте такова безотговорно поколение.

qkoq si
qkoq si
15.11.2011 20:47 20:47

На парка до Ямача е пълно с наркомани всяка вечер. Това е известно на всички. Полицията да иде да види за какво става въпрос и да се увери с очите си и ако трябва съоветните органи да намерят начин как да накарат младежите да си поемат отговорност за щетите. Нямам нищо против тези хора, защото да се наркоман е въпос на избор и слаба психика, но не съм съгласна да си затваряме очите за подобни вандалства.

Back to top button