Любопитно

Най-бързият фризьор в света гостува в ПГЛП „Райна Княгиня“

Коафьорът Ваня Иванова, която е рекордьор на Гинес за най-бързия фризьор в света, беше гост на учениците от специалност „Фризьорство“ в хасковската ПГЛП „Райна Княгиня“.

Преди 7 години Ваня Иванова подобрява рекорда на руската фризьорка Анна Михайлова като успява да вдигне 330 коси на кок за 8 часа и до днес този рекорд не е подобрен.

Днес тя връчи лично сертификатите за участие на учениците, които преди дни се завърнаха от организирания от нея Национален фестивал по фризьорство „Сърце в зелено“ с 2 първи и 1 второ място.

ПГЛПВаня Иванова представи пред учениците интересни техники и разясни използването на различните видове продукти във фризьорството. Особен интерес предизвика демонстрацията на техниката, донесла й рекорда на Гинес. Тя запозна учениците със своята кауза и отправи послание да бъдат добри хора, да гонят мечтите си и никога да не се отказват.

Учениците й подариха картина, нарисувана от клуб „Цветни приключения“ на тема „Сърце в зелено“ и й пожелаха да продължава да заразява хората със своята кауза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button