Хасково

Благотворителна кампания събира средства за лечението на Божидар

Хасковският хандбален клуб „Асти 91“ започна благотворителна кампания за събирането на средства за лечението на 19-годишния Божидар, който е част от мъжкия представителен отбор.

Той е диагностициран с левкемия, а за лечението му са необходими около 50 000 лв. Сумата е непосилна за неговите близки.

Предстоят две събития, на които ще се събират средства за Божидар. На 6 май от 9 до 12 часа ще се проведе благотворителен кулинарен базар и концерт до църквата „Свети Георги“ в Минерални бани.

На 7 май от 11 до 18 часа в село Гълъбово ще се проведе турнир за мъже „Б“ група. Там ще бъде поставена кутия за дарения.

„Знаем, че има много хора с добри сърца и силно се надяваме, че всички ЗАЕДНО ще помогнем на Божко да пребори болестта по-бързо“, казват неговите съотборници.

Банкова сметка, на която могат да се правят парични преводи:

Банка „Търговска Банка Д“ АД
IBAN BG27 DEMI 9240 1000 3125 72
BIC DEMIBGSF

Титуляр: Божидар Радомиров Вълков

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button