Спорт

Брияна Иванова триумфира с титлата на турнира в Свиленград

Брияна Иванова спечели титлата на сингъл при девойките на турнира до 16 г. от трета категория на Тенис Европа в Свиленград, съобщават от федерацията.

В изцяло български финал Иванова се наложи с 6:2, 6:3 над Валерия Гърневска. Така Брияна спечели титлата с четири победи при нито един загубен сет. Това е пета титла за Иванова от турнири на Тенис Европа.

Предната седмица Брияна триумфира с първото място на сингъл при девойките на турнира до 14 г. от трета категория на Тенис Европа в Бургас.

ТенисВъв финалната среща при юношите Родион Четвериков от Украйна победи с 6:1, 6:1 Чаган Туфекчи от Турция.

Васил Русанов при юношите и Александра Рангелова при девойките станаха шампиони на двойки. Във финала при юношите Васил Русанов и Родион Четвериков от Украйна победиха с 6:4, 6:2 българите Николай Бунчев и Самуил Пешев.

Във финала на двойки при девойките Александра Рангелова и Теодора Мирон от Румъния се наложиха драматично със 7:5, 3:6, 11-9 над българките Валерия Гърневска и Андрея Глушкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button