Хасково

Хасковските депутати са в 11 комисии в Народното събрание

Хасковските депутати са членове на 11 от 25-те постоянни комисии на Народното събрание, които се очаква да заработят от тази седмица.

Те са без председатели и заместници. За пръв път в новата история на парламентаризма заседанията на комисиите ще бъдат свиквани от председателя на Народното събрание Росен Желязков.

Комисиите ще се оглавят временно от този, който е заставал начело на всяка една от тях в предишния парламент. Председателите от „Български възход“ сега ще бъдат сменени от „Има такъв народ“.

Асен Василев от ПП-ДБ и Делян Добрев от ГЕРБ-СДС са в Комисията по бюджет и финанси. Добрев е още в Комисията по енергетика, а Василев е в тази по въпросите на Европейския съюз.

Георги Станков от ГЕРБ-СДС и Мюмюн Мюмюн от ДПС с в Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество. Станков е още в Комисията по земеделието, храните и горите, а Мюмюн е в тази по отбрана.

Катя Панева от ПП-ДБ и Георги Георгиев от „Възраждане“ за в Комисията по труда, социалната и демографската политика, както и в тази по здравеопазването.

Смиляна Нитова от „БСП за България“ и Сезгин Мехмед от ДПС са в Комисията по превенция и противодействие на корупцията. Нитова е още в Комисията по правни въпроси, а Мехмед е в тази по електронно управление и информационни технологии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button