Хасково

Нови пет съветника в ОбС, ГЕРБ и ДПС със заместник- председатели

Полагането на клетвата на 4 ноемвриПетима нови членове на Общински съвет – Хасково ще положат клетва на насроченото за 25 ноември заседание. 

Четирима от тях влизат на мястото на отказали се представители на Коалиция „За Хасково“. Това са Вълко Пехливанов – директор на Дома за стари хора на Кенана , Соня Боева – собственик на охранителна фирма, Сефиде Мехмед – кметски наместник в кв. „Хисаря“ и Илия Илиев – дългогодишен учител и най-възрастния член на новия Общински съвет.

На тяхно място влизат председателят на Съюза на слепите Георги Желев, анестезиологът д-р Георги Николов, досегашният общински съветник Светослава Стоянова и Рамадан Халил, който е собственик на автосервиз.

Петият общински съветник, който ще положи клетва идния петък е счетоводителката Живка Колева. Тя влиза на мястото на Златомир Желев, който стана заместник – кмет на Хасково.

На предстоящото заседание местните парламентаристи трябва да изберат заместник – председатели на Общинския съвет, както и членове на постоянните комисии.

За заместник- председатели на Общински съвет са предложени Евгения Ангелова от ГЕРБ и Мехмед Атаман от ДПС. На предстоящата сесия ще бъде гласуван и съставът на постоянните комисия. За председатели са предложени съветници от всички партии без „Българе“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button