Хасково

Дисциплинарно производство срещу Ванчев, той разбира от медиите – аудио

Иван ВанчевВисшият съдебен съвет образува дисциплинарно производство срещу шефа на Окръжната прокуратура в Хасково Иван Ванчев. Той беше предложен за уволнение от главния прокурор заради уронване на престижа на съдебната власт.

По неофициална информация става въпрос за нерегламентирано подслушване на съдия, която е близка приятелка на Ванчев. Така той попаднал на частни разговори с висши магистрати и политици. Става въпрос за шефката на Районния съд Миглена Тянкова, която бе и кандидат за председател на Окръжния съд.

Научих от медиите, че срещу мен има образувано дисциплинарно производство, коментира пред Haskovo.info Иван Ванчев. Разбрах, че става въпрос за някакво подслушване, което никога и по никакъв повод не съм правил, дори съм учуден от факта, допълни той. 

„С мен официално никой не е разговарял по този въпрос и нямам връчени документи, не разполагам и с мотивите за образуването на това производство и не знам за какво става въпрос“, категоричен бе Иван Ванчев.

От Окръжна прокуратура – Хасково коментираха, че при тях няма информация за производството срещу Ванчев.

Чуйте какво каза Иван Ванчев пред Haskovo.info:
{mp3}vanchev_171111{/mp3}

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.11.2011 15:36 15:36

Ееййй,мръсни п……….и ще му изядът главата на това момче.Всички войни са започвали заради п**ки…

Анонимен
Анонимен
17.11.2011 15:38 15:38

Брях,брях брях амчи тоя Велчев опасен бе браво…

Анонимен
Анонимен
17.11.2011 18:02 18:02

АМЧИ ДАЙТЕ ДА ГА ВИДИМ ТАЯ ХУБАВИЦА БРЕ!!!ТВА СЪД ЛИ Е ИЛИ ПУБЛИЧЕН ДОМ?КАК ТАКА ЩЕ СЕ РЪГАТ ПРОК*РОРИ И СЪДИЙ?ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА!ДА ИЗГОНЯТ И НЕЯ!

!!!!!!!
!!!!!!!
17.11.2011 22:48 22:48

Vreme beshe . Vanchev , tiankova , onazi drugata sadiika skumria – liubovnicata na Stancho salama , chiito biznes e da ire da delata Kato posrednik … Ha-ha …. Vreme beshe …….I g-n Ivan stamatov

Анонимен
Анонимен
18.11.2011 8:21 8:21

Кой иска да стане главен прок*рор на Хасково?

Маьора
Маьора
18.11.2011 21:38 21:38

Ванко пусни записчетата в ефир дай им гласност човече,пък тогава каквото сабя покаже…

M
M
19.11.2011 8:18 8:18

Mnogo tapi komentari! Hora vie mai ne ste normalni! Nyamate li sobstveni problemi i griji, yavno zavista vi idva v pove4e, a tova ne e dobre za zdraveto! Dano nikoga v ni6to da ne uspeete!!!

Анонимен
Анонимен
19.11.2011 20:21 20:21

До М . Да ти го начукам в долната част на гърба,та дано ти да успееш!!!

Анонимен
Анонимен
20.11.2011 11:17 11:17

Връзката на двамата магистрати си е техен личен въпрос и не считам за нормално да й се дава толкова гластност. В края на краищата всеки има право да обича и да е обичан, по начин както той вижда и разбира. Така, че не е нужно да се коментира. Но хората не се интересуват от тази връзка и ако мислите, че коментирайки я вярват на обясненията на двамата магистрати се лъжете.Не вярват нито на ревността на г-н Ванчев, нито и на твърденията за приятелските разговори на г-жа Тянкова с депутати и висши магистрати.Кой в какво вярва, докъде стига подсъзнанието му и какви ги приказва си е негов въпрос и не можеш да спреш хорските интерпретации, твърдения, догадки, фантазии и пр. пр. Но едно е важно, че тези коментари не са положителни, видно от сайтовете и че хората не говорят за гражданите Ванчев и Тянкова, а за ръководителите на прок*ратурата и респективно на съда , с които ги отъждествяват. Това вече е въпрос за тях с повишена трудност. А ако е война за власт в тези институции те имат средства да го установят и да пресекат. Защото война с такива средства е недостойна. Затова аз като гражданин питам докъде се простират правата на детективските агенции и може ли да се монтират подслушвателни средства в обществени институции?
Така, че уважаеми господа спрете да пишете нецензурни коментари, а мислете. Защото днес е подслушвана г-жа Тянкова, утре може да сте вие.И защо?

Back to top button