Спорт

Иво Димов би дузпа на Стефан Димитров

ОткриванетоКметът на Димитровград Иво Димов би дузпа на председателя на Общински съвет Стефан Димитров. Така двамата символично откриха новото мини-футболно игрище, което от днес е отворено за жителите на града.

Спортното съоръжение е изградено по програма „Бъди шампион“. То е на стойност 66 хиляди лева, като 30 от тях са осигурени от Българския футболен съюз. Размерите на игрището са 22х42 метра, то е с изкуствена трева с пълнеж от силициев пясък и каучукови гранули. 

„Пари да направят такива игрища са получили 19 общини от страната. Съоръжението в Димитровград е първото, което се открива по тази програма„, каза Иво Димов и пожела повече деца да се запалят по футбола.

Той обясни, че през следващите няколко месеца теренът ще се ползва безплатно. На пролет обаче ще бъде внесена докладна в Общински съвет за символичен наем на игрището. „Имаме разходи по осветлението и поддръжката на настилката. Затова ще предложа символичен наем от 15-20 лева на час„, обоснова се Димов.

„Редно е да има и общинско предприятие, което да се грижи за спортните имоти„, допълни Стефан Димитров. Той сподели идеята си в близост до новото спортно съоръжение да бъдат изградени съблеклни и лекоатлетическа площадка.

Откриването Откриването
Откриването Откриването
Откриването Откриването

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
22.11.2011 20:46 20:46

ako moje nqkoi da prati naprawenite snimki na email blasta1@abv.bg shte buda mnogo blagodaren : )

levski
levski
23.11.2011 0:22 0:22

a v haskovo zashto nqma takova igrishte.trqbva li da plashtame po 50 lv na chas za da igraem na tenis kortovete.napravete neshto kak da se razvivame.

еми
еми
24.11.2011 10:48 10:48

а хасково ще си остане едно село ами на циганите и глупаците дето го избраха спорт не им трябва нека подсмърчат сега и тези съветници веднага се залепиха за кмета направо малоумници и турците първи предатели да ги видят изберателите им абе прост народ пълни селендури къде отидохадругите градове къде сме ние а кмета е в нелигалност

GD
GD
25.01.2012 0:37 0:37

КМЕТЕ ЕЛА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ДА ТЕ НАУЧА ДА ИГРАЕШ ФУТБОЛ, ПОМНИШ ЛИ КОЛКО СИ ПАДАЛ НА ФУТБОЛ

Back to top button