Регион

Тържествена литургия, фасул и водосвет за 60 г. МБАЛ „Св. Екатерина“

ПразникътС тържествена литургия в параклиса „Св. Екатерина“, който се намира в парка срещу МБАЛ „Св. Екатерина“ в Димитровград бе отбелязан 60-годишния юбилей на здравното заведение и бе почетена Великомъченица Света Екатерина, известна с благия си нрав и лечителски умения.  

Веднага след това на миряните бе раздаден фасул за здраве.

Днес своята кръгла годишнина димитровградската болница отбелязва с Ден на отворените врати.

Цяла сутрин желаещите имаха възможност да посетят болницата, да разгледат отделенията, оборудването и апаратурата, да се запознае със специалистите и условията за лечение.

ПразникътМалко след обяд в МБАЛ „Св. Екатерина“ бе отслужен водосвет за здраве и благоденствие.

По-късно вечерта празникът ще продължи с коктейл. На него официално ще бъде представена и летописната книга „60 години болница Димитровград 1951 – 2011“

В МБАЛ „Св. Екатерина“ работят 8 отделения. Това са“ Акушеро-гинекология“, „Детско отделение“, „Вътрешно“, „Хирургия“, „ОАРИЛ“, „Травматология“, „Очно“ и „Нервно отделение“.

Празникът Празникът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button