Регион

Искат Бойко да остави влаковете до Димитровград в петък, събота и неделя

Общински съвет - Димитровград, архивОбщинските съветници от групата на „Да на Димитровград“ излязоха днес с декларация до министър – председателя Бойко Борисов по повод неблагоприятната ситуация в БДЖ.

Местните парламентаристи бяха подкрепени от колегите си в Общинския съвет.

В приетата декларация се казва, че спирането на влаковете, преминаващи през Димитровград, може да се превърне в предпоставка за понижаване посещаемостта на най-голямото тържище в България – Неделния пазар.

„В кризисната ситуация, в която се опитвате да решите един проблем на една голяма компания, ще лишите от препитание стотици други, които сами се опитват да се справят в тежките времена – без европейски съветници и без европейски пари„, пише още в декларацията.

Общинските съветници смятат още, че реформите, които се спускат от властимащите се на съобразени с мнението на населението, а са в техен ущърб. 

С декларацията си съветниците настояват да се преразгледа спирането на седемте влака, превозващи пътници особено в дните петък, събота и неделя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button