Спорт

Състезатели и треньори от „Стефан Караджа“ отпразнува Деня на спорта на стадион „Младост“

Състезатели и треньори от хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ отпразнуваха Деня на българския спорт и професионалния празник на работещите в сферата на спорта със състезателни игри на стадион „Младост“.

Всички бяха приветствани от директора Силвия Тенчева. В СУ „Стефан Караджа“ 14 треньори обучават децата на 8 вида спорт. Сред абитуриентите тази година е световният шампион по силов трибой Иван Георгиев.

Празникът започна с футбол на малки вратички между отбори от различните спортове. Имаше изпълнения на дузпи, народна топка, състезание „Планк“ и скок от място за преподавателите. Победителите бяха наградени с грамоти.

СпортХасковски клубове традиционно се включват в отбелязването на Деня на спорта. От тенис клуба ще проведат открит урок по тенис за деца и юноши на кортовете на Кенана. Клубът по лека атлетика с подкрепата на общината организира състезание на стадион „Хасково“. Открити тренировки ще проведе от 10 до 11:30 и от 16 до 20:30 часа клубът по гимнастически спортове в зала „Юнак“.

На 18 май от 17 часа в парк „Ямача“ зад камбанарията открита тренировка за деца ще проведат от клуба по спортно ориентиране „Компас 1994“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангил Стоев
Ангил Стоев
19.05.2023 15:19 15:19

19. май е ден на почитта към Агатюрк, младежта и спорта в Турция! Откога и в Булгаристан стана ден на спорта?

Back to top button