Хасково

Атаман и Ангелова зам.-председатели на ОбС, Гюнай Юсуф поема тролеите

Атаман и Ангелова заеха местатаМехмед Атаман от ДПС и Евгения Ангелова от ГЕРБ са заместник-председателите на Общински съвет Хасково, решиха днес местните парламентаристи. След бурни дебати те гласуваха и състава на постоянните комисии.

Иван Станчев от БСП и Иван Панайотов от ГЕРБ поискаха да бъде увеличен съставът на част от комисиите и в тях да бъдат включени нови членове. Предложението бе отхвърлено от залата. Станчев определи решението като непочтено и недемократично.

Общински съвет ХасковоПо-късно Стефан Атанасов от „Българе“ заяви от трибуната, че абсолютната власт ражда диктатура, а кметът Георги Иванов му отговори с „Ха-ха-ха!„. В крайна сметка Коалиция „За Хасково“ има четирима председатели на комисии от общо 10. По 1 имат ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ и „Гергьовден“.

На днешното си заседание общинските съветници гласуваха да бъде освободен от длъжност управителят на „Тролейбусен транспорт“ Любомир Михов и решиха поста му временно да заеме Гюнай Юсуф, който за кратко беше шеф на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Той ще изпълнява длъжността в продължение на 6 месеца. През това време трябва да бъде обявен конкурс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.11.2011 16:36 16:36

Дае*а миризливата пача.Пак се уреди.Хасково е цигански град и това си е.Такива тапунгери ще ни управляват.Пази боже….

До горния...
До горния...
25.11.2011 18:19 18:19

Миризливата пача е успял човек, който днес бе избран за зам.-председател на местния законодателен орган. Ти като си чист представител на българския род и много висша порода човек защо не си на неговото място. ЗАЩОТО СИ НЕКАДЪРЕН – ЗА ТОВА!!!! Хората се делят на кадърни и некадърни, на можещи и неможещи, на добри и лоши. а не на пачи и не пачи. с това мислене няма да те бъде

Анонимен
Анонимен
25.11.2011 23:09 23:09

ХОРАТА СЕ ДЕЛЯТ НА МОЖЕЩИ ДА ЛЪЖАТ И КРАДЪТ И НА ПОЧТЕННИ ЖИВЕЕЩИ В БЕДНОТИЯ,А ДАЛИ Е ПАЧА ИЛИ МРЪСЕН КОМУНИСТ ЮДЕЮПОКЛОННИК,НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАЗЛИКА,ТЕ СА ОТ ЕДНА И СЪЩА СЕМИТСКА ГРУПА И ЗАЕДНО РАЗСИПВАТ БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ДЕСИТИЛЕТИЯ.
ОТБОРА Е ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.ТОВА СА ЧИФУТСКИТЕ ИЗЧАДИЯ,КОИТО СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА И ОКРАДОХА МИЛИАРДИ АКТИВИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ……..

meri
meri
28.11.2011 8:50 8:50

ATAMAN NA SESIATA NE MOJA 3 PITI PRAVILNO DA BROI A ANGELOVA DIV4ESHE DIVKA PREZ SYALOTO VREME

....
....
30.11.2011 16:13 16:13

abe hora kvo mi govorite za tiq izmamnici !!! PROSTO BEZ DUMI !!! Tapungeri

Back to top button