Спорт

Дъждът не спря младите лекоатлети на стадион „Хасково“

В Деня на българския спорт Хасково за първи път е домакин на кръг от лекоатлетическа верига за младежи, съобщават от общината.

Въпреки дъжда най-добрите млади лекоатлети показаха завидна издръжливост и висок спортен дух в дисциплините – трибой – 60 м. момичета и момчета, скок дължина – трибой – момичета и момчета, 600 м – трибой – момичета, 800 м – трибой – момчета.

Наградите на победителите връчи заместник-кметът Динко Тенев. Той поздрави федерацията и местния СК „Атлетик“ за избора им да проведат тази силна надпревара в Хасково.

„Градът ни вече официално е на лекоатлетическата карта на България. Тук се проведоха едни от най-масовите детски игри и състезания. Това доказва, че леката атлетика е един от харесваните и успешни спортове в Хасково“, каза Тенев, като пожела успехи и рекордни постижения на бъдещите шампиони в леката атлетика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button