Регион

За 15-ти път избраха производител и пияч на вино край Харманли

ПразникътЗа 15-ти пореден път край Харманли честваха празника на домашното червено вино. Производители и пиячи от региона се събраха в местността Казала, за да се похвалят със своите вина и да опитам чуждите.

И тази година за произвеждащите вино най-важен беше конкурсът, в който професионалисти оценяха качествата на напитката. На първо място бе класирано виното на Румен Райчев, който освен грамота получи и бъчви и лозички.

Награди имаше и за останалите призьори. На второ място бе Николина Колева, трети е Румен Тонев, четвърти – Данаил Данаилов, пети – Арсен Маслев, а шести – Продан Проданов

Празникът

Румен Райчев

По-късно празникът продължи и с конкурс за най-добри пиячи и певци.

Специален гост на празника тази година бе обявеният за най-известен българин – Христо Стоичков. Освен че поздрави всички, той се хвана и на кръшно хоро. Според Христо Стоичков спортът и виното задължително вървят ръка за ръка, а в Харманли и двете са добре представени.

Празникът

Николина Колева

Празникът

Румен Тонев

Празникът Празникът
Празникът Празникът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
нвннвм
нвннвм
26.11.2011 22:24 22:24

голама новина няма що

Back to top button