Хасково

Обявиха търгове за обществена тоалетна, банята и зъболекарски кабинет

Няколко търга за отдаване под наем за срок от 10 години обявиха от община Хасково.

Търси се наемател за подземната обществена тоалетна с площ 60 кв. м. на зеленчуковия пазар на булевард „България“. Месечният наем ще е 210 лв. без ДДС. Депозитът е в размер на 1 260 лв.

Търговци на пазара многократно са алармирали за проблема с липсата на работеща обществена тоалетна на тържището.

Сред останалите търгове са за отдаване под наем на помещения с площ 67 кв. м. в обществената къпалня на улица „Единство“ в квартал „Република“. Месечният наем е 67 лв.

Под наем се дава и стоматологичен кабинет с площ 15 кв. м. от здравната служба в село Долно Големанци. Месечният наем е в размер на 10 лв.

Предложенията за участие в търговете се подават в деловодството на общината до 12 часа на 5 юни. Търговете с тайно наддаване ще се проведат на 5 юни от 14 часа. Спечелилият дължи 20% ДДС върху достигнатата наемна цена.

Малко по-късно бяха обявени търгове за лекарски кабинети в Широка поляна, Долно Големанци и Войводово. Наемът е между 12 и 15 лв., като останалите условия са същите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоян
Стоян
19.05.2023 21:48 21:48

Тоя кенеф е за пълна реновация и модернизация, къв ти наем за тоя хорър, че и някой да плаща да го ползва. Тва треа пълна реновация с автоматизация и камери кой влиза-излиза, плюс чистач и да се таксува левче нуждата, а за тия от пазара с абонамент.

Last edited 11 months ago by Стоян
Back to top button