Хасково

Общината разработва проект за ремонт на зала „Спартак“

Зала СпартакОбщина Хасково ще разработи проект за ремонт на спортна зала „Спартак“ и с него ще и кандидатства за финансиране по програма за трансгранично сътрудничество България – Турция, реши Общински съвет.

Предвижда се на първия етаж да се ремонтират залите по бадминтон, хандбал и бокс. Ремонтни дейности се планират и за съблекалните на първия етаж, като се предвижда и подмяна на ВиК- инсталацията.

Ще бъдат ремонтирани санитарните възли на първи и втори етаж. Проектът ще включва обновяване и на залата по тенис на маса, която е на втория етаж.

Старата дървена дограма на стаите на този етаж ще бъде подменена с PVC. Предвижда се и ремонт на залата по джудо, разположена на третия етаж на сградата. 

Ще се подменят ел. разпределителните табла на трите етажа. Ще бъдат поставени нови осветителни тела. Цялостна подмяна на ел. инсталацията се предвижда за залите по тенис на маса и залата по джудо, както и в санитарните възли на втория етаж.

Зала Спартак Зала Спартак
Зала Спартак Зала Спартак
Зала Спартак Зала Спартак

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.11.2011 15:07 15:07

Нека.Дано.Децата трябва да има къде да тренират.

038
038
28.11.2011 21:21 21:21

hei chitateli karaite decata si na sport pone po 40 min,nqma zna4enie kakvo e natovarvaneto za da ne zatlastqvat,a sa6to taka i stresa im namalq a vie sa6to treniraite sas tqh ne samo v zalite a na Kenana,stadionite ima ima kade

038
038
28.11.2011 21:22 21:22

pozdravleniq za predlojenoto obnovlenie,naistina neobhodimo e.Uspeh

Back to top button