Спорт

12 медала в Ниш за „АидаНет Вадо-рю“

АидаНет Вадо-рю12 медала, 7 от които златни, завоюваха възпитаниците на хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ от провелия се вчера в сръбския град Ниш Международен турнир по карате „Гранд при Ниш“

В неговото 9-то поредно издание участваха над 680 състезатели от всички възрасти от България, Македония, Черна гора и Сърбия. 

В сборния отбор на Българската национална федерация по карате бяха включени и 6-ма състезатели на „АидаНет Вадо-рю“, които допринесоха значително за това страната ни да грабне купата на турнира.

По два златни медала в индивидуалната надпревара на „ката“ и „кумите“ спечелиха Силвия Вангелова и Васил Ривов. Кадер Мюмюн стана шампион на „ката“ при набор 98/99, както и в отборната надпревара на „Кумите“. Седмото златно отличие стана притежание на Егемен Сербест и съотборниците му от набор 94/95 в същата дисциплина.  

Петър Ангелов и Джем Неджиб също записаха имената си сред медалистите в Ниш. Те се наредиха трети  в отборното представяне на „кумите“ при родените през 96-97-ма година. Шестимата възпитаници на „АидаНет“завоюваха общо 5 бронзови отличия в Сърбия, с което затвърдиха отличното си представяне.

В края на седмицата хасковските национали ще участват в друг международен турнир – „Турция опън“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гс
гс
02.12.2011 17:43 17:43

УУУУУУУУУУ

Back to top button