Хасково

Агенцията по храните пак откри стоки без етикети

Агенция по храните - ХасковоПавилион в хасковското с. Узунджово е с наложен акт от Агенцията по безопасност на храните при проверка през миналата седмица, съобщиха оттам. Причината е, че в обекта са предлагани храни без маркировка и етикети

Санкцията на търговеца ще е в размер на 250 лв.

Още един акт е съставен през миналата седмица от инспекторите на Агенцията. Санкцията е наложена в бистро в община Минерални бани с лошо хигиенно състояние. Там глобата ще бъде между 250 и 500 лв.

Общо 56 проверки са извършени през миналата седмица от Агенцията по безопасност на храните в Хасковска област. Издадено е едно предписание за подобрение на сградния фонд и оборудването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
един
един
29.11.2011 12:15 12:15

Елате в село Александрово в центара на селото има магазин който го държи майката на кметицата. Да видите за каква мизерия става въпрос и да видите как от кафенето пазаруваме а врата на магазина е заключена.Няма ли проверяващи в тая област .

Back to top button