Спорт

Благотворителен турнир „Можем за Божидар“ в Хасково

Благотворителен турнир „Можем за Божидар“ ще обедини на 28 май хандбалната общност от Хасково и Минерални бани.

В зала „Вълчо Даскалов“ в хасковския спортен комплекс „Спартак“ приятелски срещи ще изиграят отборите на „Топлика“ (Минерални бани), „Хасково“ и „Асти 91“. Мачовете започват в 14 часа, а таксата за участие на състезателите е 20 лв.

Средствата ще се събират за 19-годишния Божидар, който е диагностициран с левкемия, а за лечението му са необходими около 50 000 лв.

Носете с вас прекрасното си настроение, екип и маратонки, защото ще поиграем ЛЮБИМАТА НИ ИГРА, но този път и водени от МИСЪЛТА за един ХАНДБАЛИСТ, на име БОЖИДАР, който има нужда от нашата подкрепа и мисъл!

Защото въпреки трудния момент, в който се намира той, е прекрасно и вдъхновяващо, че толкова много хора мислим и работим за него ЗАЕДНО.

Защото нямаме търпение да видим Божко отново на терена, горящ за отбора си ХК „Асти 91“ и пазещ на вратата смело и безстрашно!

Защото той самият е точно такъв. Смел и безстрашен, казват организаторите на турнира.

Банкова сметка, на която могат да се правят парични преводи:

Банка „Търговска Банка Д“ АД
IBAN BG27 DEMI 9240 1000 3125 72
BIC DEMIBGSF

Титуляр: Божидар Радомиров Вълков

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button