Хасково

ХАС: Жълтите репове на „Братя Герини – Прес“ да се премахнат

Будка за вестници11-те павилиона за вестници на „Братя Герини – Прес“- Пловдив трябва да бъдат премахнати, реши Хасковският администратилен съд.

Делото бе образувано по жалба на собственика на частното дружеството, който оспорва заповедите за премахване на жълтите репове, издадени от Община Хасково. 

На съдебното заседание стана ясно обаче, че за павилионите за вестници са имали разрешително за поставяне, но то е изтекло на 30 април тази година. Заповедите за премахването, които „Братя Герини – Прес“ оспорват пък са издадени два месеца и половина по-късно на 20 и 22 юли. „Липсват доказателства относно твърденията, че представител на фирмата нееднократно заявявал желание за издаване на нови разрешения за поставяне на преместваемите съоръжения“, пише в протокола от съдебното заседание.

Това е причината Хасковският административен съд да отхвърли жалбата на „Братя Герини – Прес“– Пловдив и да ги осъди да заплатят разноските по делото в размер на 150 лева. Решението на местната Темида е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПЕТРОВА
ПЕТРОВА
29.11.2011 11:59 11:59

НА ВНИМАНИЕТО НА ХАСКОВО ИНФО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА ОБЩИНА МИНЕРАЛНИ БАНИ.С КАКВО Г-ДА ВЛАСТИМАЩИ ЗАСЛУЖИХМЕ ВАШЕТО ВНИМАНИЕ,ЧЕ ДА НИ НАЗНАЧИТЕ НЕУКИ И НЕГРАМОТНИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ/ВИЗИРАМ ВРЕМЕННО НАЗНАЧЕНИТЕ ЗА КМЕТСКИ НАМЕСТНИЦИ НА С.БРЯСТОВО И СПАХИЕВО.ХОРА БЕЗ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ,НЯМАЩИ НИКАКВА КУЛТУРА.ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ
ПАЗИ БОЖЕ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ

babata na kmeta
babata na kmeta
29.11.2011 16:37 16:37

за пореден път хасковският съд съди “ правилно „-защото като махнат жълтите павилиончета ще останат само белите а те са кой-на кмета !!! хахаха както казва самия той всемогъщия г.и.

КМЕТ
КМЕТ
01.12.2011 15:26 15:26

XA XA XA

Back to top button