Регион

Пешеходец бере душа в болница, Мицубиши излетя от пътя

КАТС опасност за живота е 26-годишен пешеходец от ивайловградското село Белополци, съобщават от Областната дирекция на МВР. Мъжът е бил блъснат от товарен автомобил Даф. Шофьорът му – 22-годишен мъж от село Жълти бряг е предприел маневра на заден ход е ударил преминаващия отзад пешеходец.

От удара той е с фрактура на таза, спукан пикочен мехур и травматичен шок. Настанен в МБАЛ-Кърджали. 

Още едно произшествие е станало тази сутрин в 02:00 часа край село Манастир. Лек автомобил Мицубиши е излязъл извън пътното платно, ударил се е в бетонна канавка и отново се е върнала на платното за движение. 

При пристигане на автопатрула на мястото на произшествието са установени двама мъже – 31-годишен хасковлия и 29-годишен жител на град Неделино.  Последният е с комоцио, счупено дясно ребро и охлузни рани по главата. Настанен е в МБАЛ-Хасково с опасност за живота.

Хасковлията е със счупени носни кости и рана на горна уста, прегледан и освободен за домашно лечение. Днес пътните полицаи ще установят кой е управлявал колата и каква е причината за произшествието.

Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
redaktor
redaktor
30.11.2011 9:12 9:12

Мицубиши

Back to top button