Външни публикации

Мъжки кецове – Подхождат ли само на спортна визия?

Имаше време, когато кецовете бяха запазени за ежедневното скитане из града, само за да бъдат захвърлени под бюрото и заменени с по-традиционни офис обувки. Но тъй като стиловете на кецовете се развиха в по-елегантни силуети от първокласни материали, скромните спортни обувки бързо се превърнаха във фаворит за нашия спортно-елегантен или кежуъл стил. Ако все още не сте оценили удобството им, ето защо трябва да го направите.

Как да добавим стил в мъжките кецове

Сезоните идват и си отиват, но  едно нещо, което ще остане стилно, са кецовете. Днес има цяла гама от различни стилове и варианти, които могат да се носят в различни поводи. От вечерни партита до по-небрежни срещи, без значение какъв вид кецове решите да обуете, има няколко основни принципа за това как трябва да се носят:

Купете маратонки, които отговарят на гардероба ви

Няма смисъл да купувате най-рекламираните модели, ако не отговарят на вашия личен стил. Така че изберете кецове, които допълват това, което вече имате, за да избегнете закупуването на нови дрехи.

Носете ги за подходящия повод

Да, мъжки кецове звучи универсално, но те не могат да заменят обувките. И това не означава, че са предназначени за всяко събитие, като сватби или официални поводи.

Мъжки кецове и вашият стил

Небрежен

За ежедневни обстановки, като излизане на обяд, посещение на приятели, отиване на плаж и т.н., вашите кецове могат да имат основна роля. От дънки и тениска, анцузи и пухено яке или дори риза с копчета и панталони, обикновени и семпли кецове, особено бели, винаги ще завършат вашето облекло. По отношение на марките наистина няма значение, стига да са изчистени и модерни. Ако искате да запазите кецовете за ежедневните ситуации, придържайте се към деним или къси панталони.

Смарт кежуал

Да приемем, че имате предстоящо събитие в офиса или се готвите да отидете в бара. Можете да носите тънък втален костюм с обикновена тениска и да завършите с чифт кожени или велурени кецове. Ако пък искате да сте по-официални, можете да носите риза с копчета и блейзър с панталони чинос, след което да завършите с ниски кецове във всеки цвят, който сметнете за подходящ.

Официален

Някога моден гаф, сега това се приема за нормално. През последните години комбинацията от кецове и костюм премина от асоцииране с Форест Гъмп към непретенциозен израз на стил. Тук обаче трябва да се съобразите със силуета на кецовете, цвета и материалите. Когато съчетавате кецове с костюм, най-добре е да изберете тези с тесни стеснени панталони; крачолът не трябва да седи над горната част на обувката ви. Но НИКОГА не носете кецове със смокинг – това просто е забранено! След това изберете бели или черни модели.

КецовеЗащо да ги носите

Що се отнася до обувките в гардероба, всеки модно осъзнат мъж трябва да притежава чифт кецове. Вече не са запазени за ентусиастите във фитнеса и бягането, тези основни елементи в стила ви съществуват, за да издигнат почти всяка визия, за която се сетите. С прераждането на класическите стилове от марки като Alexander McQueen и Valentino в последно време, знанието кой стил да избере и как да ги стилизира е от съществено значение за модния мъж. Независимо дали сте по-скоро любител на  класически кецове или фен на новите линии, водещи в вмъжката модна тенденция, кецовете ще са успешното решение.

И като казахме решение, ето кое е вашето – ССС. Марката прелага топ модели в сайта и своите физически магазини. Качеството на водещите брандове ще е перфектното допълнение, а опцията да поръчате за броени секунди е предимство, което не бива да пропускате.

Back to top button