Любопитно

Отличиха ученици в два конкурса

10-годишната Никол Динева от ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград получи награда от Международния детски конкурс „Млади таланти“ – раздел изобразително изкуство.

Малката художничка е представила рисунка на архитектурен обект. Неин ръководител е Боряна Тренева. Организатор на надпреварата е Министерството на образованието и науката.

9-класничката Галияна Вълчева от ПМГ „Иван Вазов“ в Димитровград е класирана на първото място в конкурса за картини на тема „България – история и традиции“. Неин преподавател и вдъхновител е Зорница Кръстева. Живописното платно на Галияна дълбоко впечатли журито с техника и детайл, съобщават от училището.

Творбите от този конкурс ще бъдат разпродадени на благотворителен бал на 24 май, средствата ще се насочат за образованието на талантливи деца и младежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button