Регион

И в Димитровград намалят броя на служителите в Общинска полиция

Община ДимитровградБроят на служителите на Общинска полиция – Димитровград да бъде намален от 11 на 9, предлага председателят на местния Общински съвет Стефан Димитров.

Поводът е писмо от финансовия министър Симеон Дянков, в което се посочва, че в условията на финансово-икономическата криза се налага да се намали общия брой полицейските служители.  

Ако предложението на Стефан Димитров бъде гласуване на предстоящото заседание на местния парламент, състава на Общинска полиция – Димитровград ще остане с двама ст.полицаи по-малко.

Haskovo.info припомня, че в края на ноември Общински съвет – Хасково също гласува служителите на Общинска полиция в областния град да бъдат редуцирани от 19 на 11. Реално промяна в броя на настоящите служители няма да има, но съдбата на новите шестима полицаи, които спечелиха конкурс за работа в структурата само преди месец, остава неясна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button