Хасково

От днес гласуваме за камбанарията за сграда на годината

КамбанариятаОт днес всеки, които иска може да гласува за хасковската камбанария, която участва в конкурса „Сграда на годината“ 2011, съобщават от община Хасково.

30-метровата забележителност ще се конкурира с още 7 сгради, включени в категорията „Спорт, култура, образование“. Това са Детска градина 97 – район Панчарево, община София, Културен център Морско казино – Бургас, Лечебно диагностичен и балнеологичен център Здравец, Православен храм Свети Пимен Зографски, Аудиторен комплекс на медицински Университет – Пловдив, Многофункционална спортна зала Арена Армеец и Нов учебен корпус на Национална Априловска гимназия.

Победителите в отделните категории, както и носителят на приза „Сграда на годината“ ще бъде определен от жури от изявени български и международни професионалисти в областта на архитектурата, инвестициите, градоустройството, консултантските услуги и бизнес средите. 

Наградата на публиката пък ще бъде определена чрез онлайн гласуване на адрес buildingoftheyear.bg до 14 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stefan
stefan
05.12.2011 17:46 17:46

glasuvm za kambana riata . kmeta e4 velik xaskovlia.

Back to top button