Хасково

НАП продава 22-каратово злато, Агенция разработва електронен магазин

ЗлатоБлизо 5 килограма висококачествени бижута от 22-каратово злато ще продава НАП Пловдив. Контрабандната стока е с изключително високо съдържание на благородния метал – 91,6% и само 8,4% примеси.

Накитите ще бъдат предложени на търг на 13 декември.  Изделията са конфискувани в полза на държавата от Митница Свиленград. Те са колиета, пръстени, обеци, гривни и ланци.

Заедно с тях в същия търг на НАП Пловдив ще бъдат предложени и около 30 килограма сребърни бижута, разпределени в отделни групи.

От догодина всички подобни търгове ще бъдат обособени в специален електронен магазин на НАП, в който кандидат-купувачите ще могат да търсят бързо и лесно най-изгодната за тях оферта по ключова дума, цена, населено място и вид на вещта. Интернет-магазинът се разработва в момента, като друго негово предимство ще е, че обявите ще могат да бъдат придружени със снимков материал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button