Хасково

Едно злато по информатика и три по математика за ПМГ

Добрик ГеоргиевУчениците от школата по информатика при ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ се представиха отлично на IX -я есенен национален турнир по информатика „Джон Атанасов“ с международно участие в Шумен, похвалиха се днес от школото.

В състезателна група С, Добрик Георгиев от 8 б клас завоюва златен медал. Съучениците му Александър Шумаков и Мария Филипова са съответно с 12 и 18 резултат, а седмокласникът Димитър Карев е със 17 резултат от обощо 35 участника.  В състезателна група D на 6 място с равен брой точки са шестокласниците Александър Георгиев и Ралица Манолова.
В най-малката състезателна група Е участваха ученици от 5 клас, които са за първа година в ПМГ и правят начални стъпки в програмирането на С++. Георгиос Иванов с 6 резултат от общо 71 участници, а  Ани Костадинова – с 13-ти

Медалистите от КърджалиНа XI-ти Областен математически турнир турнир в Кърджали учениците от ПМГ „Акад. Б. Петанчин“, Хасково завоюваха 3 златни и 3 бронзови медала.

Първите места са за Селин Селями от 5 А клас, Камен Канев от 11 Б клас и Петър Камбуров от 12 Б клас.

Бронзови медалисти са Гергина Георгиева от 7 А клас, Лилия Петрова от 9 Б клас, Иван Иванов от 12 Б клас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimen
anonimen
02.12.2011 22:09 22:09

toq dobrik da ne e nqkaf lyd we :d :d\ :d\

Back to top button