Хасково

Обвиненият за убийството в Тракиец остава зад решетките

Гюрсел МюмюнНай-тежката мярка „задържане под стража“ определи Хасковският окръжен съд за Гюрсел Мюмюн. 43-годишният жител на село Тракиец е обвинен в това, че на 29 ноември по особено жесток начин е убил 43-годишния си приятел от село Сираково Митко Христов.

Haskovo.info припомня, че трупът на мъжа бе открит в сряда в мочурище край село Тракиец. Полицаите започнали издирването на починалия по молба на близките му. Те обяснили, че той е напуснал дома си в сряда и не се е върнал. При започналото разследване униформените установили, че Митко Христов е бил в дома на Гюрсел Мюмюн. След двудневен запой между двамата възникнал скандал. 

На заседанието по делото днес стана ясно, че обвиняемият е нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото на госта си и продължил да пие. Станал неконтролируем и нанесъл още един побой на приятеля си,  вследствие на което той починал. След това Гюрсел Мюмюн изхвърлил трупа в мочурище на около километър от селото. 

Вземайки предвид разказите на свидетелите, факта, че обвиняемият има предишна присъда за опит за убийство и тежкото наказание, което го грози от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда, съдия Тошка Иванова остави Гюрсел Мюмюн зад решетките.

Решението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив в тридневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.12.2011 15:58 15:58

СМЪРТ ЗА ТАКИВА ИЗРОДИ

Анонимен
Анонимен
02.12.2011 17:08 17:08

Каква присъда от 15 до 20 години изобщо няма място за размисъл.Доживотната присъда не е решние да се спрат подобни хора.
Аз съм за въвеждане на смъртната присъда при умишлено и съзнателно убийство.

Back to top button