Хасково

С 56,2% Димитровград спечели надиграването по БНТ Свят

Тракия 1Димитровградският клуб „Тракия 1“ спечели танцовата надпревара „Надиграй ме“ по БНТ Свят тази вечер. Той стана победител с 56,2% одобрение. Участниците от Хасково „Любители на фолклора“ събраха 43,8 на сто подкрепа.

Надпреварата премина в три кръга. В първия над 80% от зрителите бяха гласували да димитровградчани.

Във втория кръг хасковлии намалиха разликата, като получиха над 35% одобрение. Въпреки че в трети кръг гласовете за тях се увеличиха с още близо 9% „Любители на фолклора“ не успяха да спечелят надпреварата.

Така „Тракия 1“ от Димитровград получи правото да участва на големия финал на „Надиграй ме“ през януари, когато танцовите си умения ще покажат седемте финалисти във втория сезон на предаването.

Двата отбора се надпреварваха да благодарят на кметовете на общините, които са им помогнали за участието в предаването. Освен дарове от местните администрация „Любители на фолклора“ бяха донесли и пита.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button