Любопитно

Тополовград на Международното ловно изложение в Истанбул

Български щанд е разположен за първи път на Международното изложение за лов и туризъм в Истанбул.

В него е представено и Държавното ловно стопанство „Тополовград“. Показани са отличени ловни трофеи, възможности за ловен туризъм в Сакар планина.

ДЛС „Тополовград“ разполага със 7 817 хектара ловностопански район с добри дивечови запаси. Три ловностопански комплекса предлагат отлични условия за ловуване, екотуризъм, фотолов, спортен риболов.

Тополовградското стопанство участва на изложението в Истанбул заедно с още 5 ловни стопанства в състава на Югоизточното държавно предприятие – Сливен. Многобройни щандове от десетки страни, разположени в три зали на Истанбул Експо център привличат посетители, които разглеждат експозиции от ловни трофеи, оръжия, дестинации за ловен туризъм, закупуват ловни екипировки и аксесоари.

Подобни събития са от изключително значение за обмяна на добри практики, опит и идеи в областта на ловностопанската дейност, е оценката на домакини и гости.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button