Спорт

Силвия със злато от „Турция опън“

АидаНет Вадо-рюЗвездата на хасковския карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ Силвия Вангелова завоюва поредно злато в кариерата си, този път от „Турция опън“. На провелото се през уикенда състезание в Истанбул участваха над хиляда състезатели от над 20 страни, сред които Русия, САЩ, Тунис, Азърбейджан и Йордания.

Силвия Вангелова, която бе сред шестимата участници от „АидаНет Вадо-рю“, триумфира с титлата на кумите в категория 48 кг. Макар че останаха извън зоната на медалите, съотборниците й от клуба се представиха добре. Васил Ривов, Егемен Сербест и Джем Неджиб се класираха пети в индивидуалната надпревара на „кумите“ в своите категории – 45, 68 и 70 кг.

Седми в същата дисциплина се наредиха Никола Иванов /категория 40 кг/ и Кадер Мюмюн /45 кг/.

„Доволен съм от представянето на нашите възпитаници. Състезанието бе много силно, а конкуренцията – голяма“ – коментира за Haskovo.info Георги Ривов – генерален секретар на „Българска Национална  Федерация Карате“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button