Спорт

Борците на „Димитровград“ № 1 на межд.турнир

Класиране11 медала и първо място в отборната надпревара – това е равносметката за клуб „Димитровград“ от Петия международен турнир по свободна борба за деца. Състезанието се проведе през уикенда в зала „Младост“ в бригадирския град, а за разпределението на медалите се бориха близо 200 участници от 5 държави – Украйна, Молдова, Турция, Македония и България.

Три от титлите в турнира станаха притежание на домакините. Стоян Георгиев грабна златото при най-леките момчета, съотборниците му Веселин Петров и Георги Иванов стъпиха на върха в категория 47 и 48 кг. Със сребърни медали се окичиха Илия Христов, Иван Бадавров, Велико Николов, Георги Жизгов и Таня Добромирова.

Отличното представяне на димитровградчани затвърдиха и Иван Иванов, Иван Янков и Атанас Атанасов, които се наредиха трети в категориите си.

Децата на хасковския клуб „Ангел войвода“ останаха без отличия от турнира като най-предното класиране, което записаха, бе пето място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button