Регион

Опитаха да подкупят полицаи с 1 000 лв. при проверка на къща с нелегални лекарства

49-годишна жена и мъж на 47 г. са задържани в свиленградското село Капитан Андреево, след като са опитали да подкупят полицаи с 1 000 лв., а в къщата им са открити нелегални лекарства, съобщават от полицията.

Проверката е извършена на 26 май. В началото жената пъхнала в джоба на един от полицаите паричната сума, за да осуети инспекцията.

При огледа в имота са намерени 827 кутии различни по вид и количество лекарствени продукти, съдържащи активни вещества на хормонална основа и антидепресанти. Образувано е досъдебно производство, а двамата са задържани до 24 часа.

Същият ден в свиленградската полиция е постъпил сигнал за движещ се товарен автомобил без регистрационни табели по магистрала „Марица“ в посока от Харманли за Свиленград. Полицаите спрели автомобила, а при поискване на документите водачът е подал паспорт с поставена в него банкнота от 10 евро. Задържан е до 24 часа по образувано досъдебно производство.

В центъра на село Малко градище пък е проверен лек автомобил, ползван от 54-годишна жена. На предната седалка имало 14 кутии цигари без акцизен бандерол, а на задната седалка – 1 кг. ситно нарязан тютюн в торба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button