Регион

Рекордно количество сребърни накити задържаха на Капитан Андреево

Рекордните за годината близо 20 кг. контрабандни сребърни бижута са открити при проверка на турски микробус на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Турският шофьор представил документи за превозваната стока – бижута от неблагороден метал от Турция за Франция. По метода „анализ на риска“ превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка.

Сред декларираната стока са били укрити изделия от бял метал, които според експертизата на вещото лице са от сребро проба 925. Открити са пръстени, медальони, гривни, колиета с общо тегло 19 835 грама на стойност 138 845 лева

СреброКонтрабандно пренасяните сребърни накити са задържани. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button