Хасково

Улица „Дунав“ отново стана плавателна след проливния дъжд

Хасковската улица „Дунав“ отново се наводни и стана „плавателна“ при следобедния проливен дъжд, който се изля над Хасково.

Традиционно проблемен е участъкът преди кръстовището с булевард „Васил Левски“. Там водата стигна до праговете на търговските облекти. Тротоарът беше непроходим, а повечето коли преминаваха бавно през дълбоката вода, за да не закъсат.

Продавачите от магазините се жалваха пред Haskovo.info, че при всеки по-обилен дъжд се наводняват. Преди време обектите им бяха отводнявани от пожарната. Те настояват уличните шахти да бъдат отпушени и да им се разреши този проблем.

Дъжд13 литра дъжд на квадратен метър се изля над Хасково за близо 40 минути, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория. Времето ще остане дъждовно и във вторник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.05.2023 21:18 21:18

Тя улицата не случайно е кръстена на река Дунав, защото като завали проливен дъжд си става плавателна като Дунава, ама карай, важното е да правим състезания на Орфей и да се правим на важни, закривай…

Валя
Валя
30.05.2023 9:17 9:17

Не е нормално това. Но до това води гербаджийското управление!

Back to top button