Регион

Медици от Хасково и Свиленград преглеждат в Любимец

Преглед, архивПърви изнесени кабинети на лекари специалисти от Хасково и Свиленград бяха разкрити днес в Любимец. Повече от 200 души потърсиха консултация със УНГ специалист,  офталмолог, невролог и кардиолог.

Началниците на „Очно отделение“ и „Уши нос гърло“ към  МБАЛ Хасково доктор Ангел Недев  и доктор Теньо Тянков лично преглеждаха жителите на Любимец. На десетки от тях бяха препоръчани допълнителни изследвания и консултации.

Медиците бяха занесли в Любимец и модерна апаратура за измерване на вътреочното налягане и слуха на пациентите. Кардиограми бяха направени на хората със съмнение за кардиологични проблеми.  

Болницата в Любимец от две години е специализирана болница за долекуване и работи само по 7 клинични пътеки по физиотерапия. Жителите на общината се обслужват от Свиленградската болница. Консултациите, които днес проведоха в Любимец медиците от Хасково и Свиленград са по силата на договор за сътрудничество сключен между двете здравни заведения. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button