Регион

Студенти се запознаха с работата на граничните пунктове край Свиленград

Практически занятия по програма „Митнически и данъчен контрол“ за магистри от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ проведоха митническите служители от МБ Пловдив, МБ Свиленград, МП Капитан Андреево и ГКПП Капитан Петко войвода. Занятията ръководи доц. д-р Цветан Мадански, съобщават от Агенция „Митници“.

На МП „Капитан Андреево“ бяха проведени практически занятия и представяне дейността на Агенция „Митници“ на пункта, както и на другите институции – Министерството на вътрешните работи, Българската агенция по безопасност на храните, Националната агенция за приходите и Министерството на здравеопазването.

Студентите посетиха Митническо бюро – Свиленград и ГКПП „Капитан Петко войвода“, където освен за работата на митническите служители в бюрото научиха и за функциите, задълженията и правомощията на различните служби за контрол на вътрешна граница на ЕС.

СтудентиОсъщественият практикум е по линия на сключеното партньорство между Агенция „Митници“ и СУ „Св. Климент Охридски“ в съответствие с изразената институционална подкрепа за развитието на МП „Митнически и данъчен контрол“ в Стопанския факултет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button