Хасково

Приятели на поетичното слово си спретнаха женско парти

Поетичната срещаПриятели на поетичното слово се събраха днес в кафе в центъра на Хасково.

В женското парти се включиха поетесите Лидия Налбантова, Стойка Мариновска, Нина Момчилова, Росица Станева, Венета Димитрова и Димка Христова. 

„В тази уютна обстановка сме се събрали, за да докажем на себе си и на всички гости, че вървим по тази земя и с присъщата ни нежност пръскаме любов и красота и сме готови за чудеса“ – с тези думи Димка Христова приветства събралите се. 

Поетичната срещаСрещата продължи с четене на стихове и разкази от хасковските поетеси, чрез които дамите направиха своята равносметка за изминалите години, за трепетите, за любовта, която „е и си остава най-мощният двигател на живота“.

Между стиховете дамите отпиваха по глътка ароматно кафе или чай, хапнаха баница, а Снежана Гарабед ги почерпи с домашно приготвен крем Карамел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button