Регион

Задържаха 10 000 кутии цигари и 16 кг тютюн за седмица

Снимка от Агенция МитнициНад 10 000 кутии цигари и близо 16 килограма тютюн са задържали митническите служители на „Капитан Андреево“ тази седмица, обобщават от Агенция Митници.

По-голямата част от тютюневите изделия са открити при щателни митнически проверки на превозни средства, селектирани по метода анализ на риска. По този начин митническите служители са открили и задържали близо 6 000 кутии цигари и една трета от тютюна. За тях са съставени 84 акта за установяване на митнически нарушения.

Най-голямото количество цигари, открито на МП „Капитан Андреево“ в един автомобил през седмицата, са 407 кутии. Те са били натъпкани в кухина в багажното отделение, в задния ляв подкалник, в резервната гума на автомобила и под предната лява седалка.

Останалите 4 370 кутии цигари и 10 килограма тютюн са иззети от преминаващите през седмицата, тъй като тютюневите изделия са превишавали нормата за безмитен внос.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button