Регион

Пътни полицаи конфискуват контрабандни цигари

КАТНад 1100 кутии безакцизни цигари са конфискували пътните полицаи през уикенда, съобщават от Областната дирекция на МВР.

1000 от тях униформените са иззели полицаите при проверка на лек автомобил Лифан, управляван от 32-годишен хасковлия. Колата, в която са пътували и 3-ма пътници от Свиленград и Хасково, е спряна на автомагистралата край Свиленград. В багажното отделение са открити цигарите без бандерол. 

Снощи около 22:00 часа автопатрул на Пътна полиция е спрял за проверка край Харманли Хюндай, шофиран от 47-годишен жител на Сливен. Под задните стелки на колата са открити цигарите от различни марки без бандерол. Возилото е върнато за щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево“, където на шофора е съставен акт за митническо нарушение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петар
Петар
12.12.2011 15:22 15:22

Това е бизнес на всеки десетти от хасково.Внос на плодове и зеленчуци ,перилни и почистващи препарати със съмнителен произход и цигари без бандерол.Тези хора са“социално слаби или се осигоряват на мин. заплата“,си мислят даначни,икон.полиция, а може би и митници.
Аз мисля, че имаме професия -контрабандист.
-Как с мин.заплата можеш да пътуваш 20-40 пъти месечно до Турция?
-Колко стока пренася ежедневно трафиканта-500 -1000 лв. ??
-Ако се замислим професията контрабандист трябва да е с праг на осигуряване над 3000лв.?
-За митничарите е ясно,но каква е далаверата за даначни и полиция,“може би са изморени или недоволни“?

Back to top button