Регион

Откриха ментета в автобус на магистрала „Марица“

2 253 артикула с лого на защитени марки са открити на 3 юни при проверка на джебелски автобус на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

В багажа на 21-годишен пътник от джебелското село Папрат са намерени стоките с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Те са предадени с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Двама са задържани на 2 юни за държане на наркотик в Димитровград. Полицаи са проверили два адреса на улиците „Патриарх Евтимий“ и „Захари Зограф“. В първото жилище, обитавано от 40-годишен е иззета грам марихуана, 2 портативни везни и лула за пушене.

Пред блока на втория адрес е проверен 17-годишен младеж, в когото са открити 2 сгъвки канабис с тегло 3,7 грама.

На 4 юни в Свиленград е хваната 21-годишна с 1,2 грама марихуана и 0,4 грама бяло прахообразно вещество.

Момчета на 14 и 18 г. са заловени за кражбата на 2 000 лв. и бензинова косачка от къщата на мъж в Меричлери. Те са върнали част от парите.

32-годишен познайник на полицията е установен за домова кражба в Харманли. Той е задигнал лаптоп, две кафе машини и други домакински уреди. В заложна къща са намерени телевизор и кафе машините. Мъжът е в процес на издирване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button