Хасково

Масларова оплю бюджета, раздаде предколедно бонбони

Пресконференция на Емилия МаслароваВ социалната област на държавния бюджет за 2012 г. липсват нови идеи и политики. Направените  от нас предложения не бяха приети въпреки обосновките ни, заяви на пресконференция в Хасково депутатът от Коалиция за България Емилия Масларова.

Новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаване на безработицата, 820 хиляди деца са ощетени поради отклоняване на предложението за повишаване на трансфера към Министерството на труда и социалните политики, не бяха приети предложенията за увеличаване на приходната част на бюджета на НОИ чрез по-справедливо поемане на тежестта на кризата, коментира Масларова. От новия бюджет ощетени според нея са и пенсионерите и майките.

Пресконференция на Емилия МаслароваБюджетът на Хасково за делегираните от държавата дейности е символичен на фона на предишни години, заяви още избраната от региона депутатка. Предвидените пари са едва 25 милиона лева, от които за зимно поддържане – 78 000 лева, а за пътища – 248 000 лева.

След критиките Емилия Масларова мина на коледна вълна и почерпи журналистите на пресконференцията с шоколадови бонбони от две различни марки. В ролята на дядо Коледа влезе общинският съветник от БСП Божидар Драганов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.12.2011 17:12 17:12

Тази дърта чанта още ли е на свобода.Марш в Сливенския затвор, там ти е мястото, карадлива дъртофелнице.И имаш наглоста още да се показваш по медиите….

Back to top button