Регион

Търсят главен счетоводител за съда в Харманли

Конкурс за главен счетоводител обявиха от Районен съд – Харманли със срок за изпитване от 6 месеца.

Минималният размер на основната заплата е 1 648 лв. Кандидатите трябва да са с висше счетоводно-икономическо образование и стаж в областта на счетоводството, външния и вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол, съответно: при магистърска степен – две години, при бакалавърска степен – три години, при степен „професионален бакалавър“ – 4 години, друго висше икономическо образование и 5 години стаж в областта на счетоводството, външния и вътрешния одит и финансовата инспекция, данъчните ревизии или като преподавател по счетоводство и контрол.

Те не трябва да са осъждани за престъпления от общ характер, да са български граждани, да не са лишени по съответен ред от правото да заемат определена длъжност. Кандидатите трябва да имат компютърна грамотност, да познават и владеят нормативната уредба на съдебната власт, предимство е наличието на опит в областта на бюджетното счетоводство.

Конкурсът ще се проведе на три етапа: първи – по документи, втори – писмен тест за проверка на професионалната подготовка и практически умения, включително компютърна грамотност, трети – събеседване. Оценяването се извършва от конкурсната комисия по шестобалната система.

Документите за кандидатстване се подават в съда в Харманли в срок от 30 календарни дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button